Om oss

Hej och välkommen till kulturens outtömliga brunn!

carola2022Mitt arbete med turism startade som en hobby i slutet av 1980-talet. 1991 tillbringades två år i New York efterföljda av fem år på olika destinationer i världen. Väl hemma i Sverige igen 1998, återgick heltidsarbetet inom turism till att vara en hobby vid sidan av andra sysslor. Sen 2003 driver jag eget företag med guidning för besökande grupper, allmänhet och barn i Stockholm. Stockholm är en ovanligt vacker stad med allt från fängslande historia, kultur, äventyr, upptåg och skönhet.

Ett stort intresse är barn. För att även erbjuda yngre barn samma möjlighet att upptäcka stan, startade jag 2005 som först i Stockholm, barnvandringar med olika teman. Intresset har varit mycket stort.
2007 utvidgades företaget med ett förlag för bl.a barnböcker. Barnvandringarnas vuxna deltagare, har ofta föreslagit utmärkta idéer. Som t.ex en pedagogisk historiebok för just yngre barn. Boken tog två och ett halvt år att framställa, men finns nu att köpa i samband med alla barnvisningar. Och på sidan om böcker går det bra att beställa per post.

Ytterligare en hobby är att sprida kunskaper om choklad. Chokladprovning är populärt, lärorikt, socialt och annorlunda. Det passar alla tillfällen från privata tillställningar till en social aktivitet på jobbet. Prova får Du se!
En rolig chokladprovning kan även anpassas för barn.
Läs mer på sidan om chokladprovning.

Allt arbete sker i samarbete med skickliga kollegor, goda vänner och maken Henry.

Välkommen med Din förfrågan!